Omgeving

Omgeving appartement:

Ons vakantie appartement in het levendige stadjeQuarteira,direct aan zee en Boulevard vele cafés restaurantjes winkeltjes en pinautomaat op nog geen 20 meter. Het prachtige zandstrand is op nog geen 50 meter lopen. Omgeven door een prachtig natuurgebied met vele pittoreske dorpjes. Ook historische steden als Albufeira en Faro zijn goed bereikbaar en nog geen 20 km, bushalte en taxi plaats op 500 meter lopen.

Het leven in onze dorpen gaat gewoon door in de winter.
Restaurants, winkels, cafés zijn normaal open. Maak kennis met de rustige en vooral aardige sympathieke Portugees en de authentieke Portugese sfeer.

Geniet van de zon in november en december, de gele mimosa in de maand februari of de prachtige heide. De gele en witte brem in maart en april. U kunt heerlijk op uw gemak onze weidse omgeving verkennen.

Geniet van leuke excursies naar de prachtige steden Faro, Porto of Lissabon bijvoorbeeld. Ook de sfeervolle markt op woensdag in Quarteira is aan te bevelen.

Geniet van een glas wijn,Hollands biertje of lekker iets Nederlands eten in het Hollands Eetcafé Atlantico  200 meter van het appartement aan de boulevard.
Geniet van de lokale Portugese keuken. Het eten (en de prijs) zal U aangenaam verrassen.

U bent van harte welkom!